ضدکمین

بزرگترین آرشیو مقالات وتحلیل عملیات روانی در فضای مجازی

ضدکمین

بزرگترین آرشیو مقالات وتحلیل عملیات روانی در فضای مجازی

بزرگترین آرشیو مقالات وتحلیل عملیات روانی در فضای مجازی

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

سرزمین مادری سریالی ضد ایرانی با بازیگران ایرانی

چهارشنبه, ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۳:۵۹ ق.ظ

سریال آمریکایی “HomeLand” یا همان "سرزمین مادری" سریالی ضد ایرانی است که در ابتدا با مبحث مبارزه با تروریسم و در ادامه به بحث رابطه ایران و آمریکا و مذاکرات آنها می پردازد و محوریت اصلی این فیلم اسلام هراسی است. سریال آمریکایی “HomeLand” یا همان "سرزمین مادری" سریالی ضد ایرانی است که در ابتدا با مبحث مبارزه با تروریسم و در ادامه به بحث رابطه ایران و آمریکا و مذاکرات آنها می پردازد و محوریت اصلی این فیلم اسلام هراسی است.


سریال آمریکایی "HomeLand” یا همان "سرزمین مادری" از 2 اکتبر 2011 از شبکه Showtime آمریکا پخش می شود و شبکه Fox 21 اسپانسر اصلی این سریال است.
 
این سریال بر اساس داستان سریالی عبری با نام "Prisoners of War" ساخته شده است و تاکنون در 3 فصل 12 قسمتی از شبکه Showtime آمریکا پخش شد.
 
داستان سریال
 
داستان اصلی سریال "HomeLand” درباره یکی از نیروهای ویژه ارتش آمریکاست (Nicholas Brody با بازیDamian Lewis)که ظاهراً هشت سال پیش در عراق ربوده شده و از سرنوشت وی هیچ اطلاعی در دست نیست.

ناگهان طی عملیات ارتش آمریکا در خاک عراق، بصورت اتفاقی همان نیرویی که هشت سال پیش مرگش اعلام شده بود، پیدا می شود؛ مردی مسلمان با محاسن بلند که چندین سال از فرهنگ آمریکا دور بوده است و در این فیلم تلاش می شود که وی دور از تمدن نشان داده شود.

پس از مدتی مشخص می ­شود او در این هشت سال اسیر نیروهای القاعده بوده و به صورت تصادفی توسط نیروهای ویژه ارتش پیدا می شود.

مردم آمریکا با خوشحالی از این سرباز وطن استقبال می کنند؛ بطوری که رئیس جمهور هم این بازگشت را به وی خوش­آمد می گوید.

اما پس از مدتی یکی از مأموران سیا ( Carrie Mathison با بازی Claire Danes) به او شک می کند و در مسیر داستان مشخص می شود که وی در این هشت سال اسارت، با شست وشوی مغزی به یک نیروی القاعده تبدیل شده و قصد دارد عملیات های تروریستی در خاک آمریکا انجام دهد.

نیکلاس برودی به خاطر تجربه تهاجم آمریکایی ها در عراق و مرگ فرزند رهبر خود به نام ابونظیر که به چشم خود دیده، می خواهد از بانیان این حمله انتقام بگیرد و ابونظیر وی را برای یک حمله انتحاری در آمریکا آماده کرده است.
 
داستان های فرعی متعددی در راستای ماجرای اصلی این سریال وجود دارد. ضمنا اسامی کشورهایی که رابطه خوبی با آمریکا ندارند به ویژه ایران در این سریال زیاد استفاده شده است و از این کشورها با عنوان هایی نظیر حامی تروریسم و به دور از تمدن نام برده می شود.

شخصیت های اصلی

کری مدیسون
 
کری مدیسون بعنوان مامور سیا به دنبال حفاظت از آمریکا در برابر حملات تروریستی است و با شم پلیسی خود خیلی زود به نقشه ی "نیکولاس برودی" برای انجام عملیات تروریستی در آمریکا پی برده و با برقراری ارتباط و طرح دوستی با برودی، وی را به همکاری با سیا تشویق کرده و از او در قتل "ابونظیر" که مغز متفکر القاعده است، کمک می گیرد.
 
طی این حوادث، کری عاشق برودی شده و به دلیل مشکوک شدن سیا به برودی بعنوان مظنون اصلی حادثه بمب گزاری در مقر سازمان اطلاعات آمریکا با وی از کشور فرار می کند.
 
حال با مشخص شدن رابطه کری با برودی و اختلالات روانی و شخصیتی دیگر کری برای سیا یک نقطه ضعف بحساب می آید. در ادامه داستان وی به دنبال اثبات بی گناهی برودی و حفظ شغل و زندگی شخصی خویش است.
 
نیکلاس برودی
 
نیکلاس برودی، گروهبان نیروی دریایی، به عنوان یک قهرمان ملی پس از 8 سال اسارت در عراق نه بعنوان یک قهرمان واقعی بلکه یک تروریست و شاگرد ابونظیر رهبر القاعده به کشور خود بازمی گردد.

کری با برقراری ارتباط با نیکلاس از وی در قتل ابونظیر کمک می گیرد؛ اما پس از بمب گذاری القاعده در ساختمان مرکزی سیا و کشته شدن 219 نفر، نیکلاس برودی به مظنون اول این پرونده تبدیل می شود.

نیکولاس با رها کردن همسر و 2 فرزندش با کری، معشوقه جدید خود، از آمریکا فرار می کند. نیکلاس برای اثبات بی گناهی خود به کری وابسته می شود.

سائول برنسون
 
ساموئل برنسون به عنوان مربی قدیمی کری مدیسون و مامور باسابقه سیا موافق جدایی کری از سازمان سیا نیست و تلاش دارد به وی در زندگی شخصی و کاری اش کمک کند.

بازیگران این فیلم
 
طی جریان این فیلم، بازیگران ایرانی نیز در این فیلم بازی می کنند که هر کدام به نوعی در تلاشند تا ایران به عنوان یک کشور حامی تروریسم نشان دهند.
 
یکی از شباهت های بسیار این فیلم با فیلم ضد ایرانی آرگو بازی این بازیگران ایرانی در این فیلم است. 

نظرات  (۱)

با تشکر
پاسخ:
خواهش

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی